Despre noi

Povestea noastra

Cine suntem Ce facem?

Lumea Perdelelor s-a creat acum ceva mai bine de 10 ani din idea de a aduce un suflu nou pe piata textilelor de interior.
Inca de la inceput am vrut sa facem altceva, ceva diferit fata de tot ceea ce ofereau firmele la momentul respectiv, asa ca, pe langa vanzare in sine a materialelor , am inclus in serviciile noastre si partea de masuratori, consultanta, montaj a sistemelor de prindere, prelucrarea materialelor si aranjarea perdelelor la geam ,astfel incat clientul sa nu mai aiba alta grija decat de alegerea materialelor, lucrarile fiind facute de catre noi "cap-coada".
Primul nostru slogan a fost: NOI MASURAM, NOI MONTAM, NOI GARANTAM!
“Am incercat inca de la inceput sa explicam tuturor clintilor ca nu este indeajuns doar sa cumperi un material bun. Sunt foarte multe detalii de care trebuie sa tii cont pentru a ajunge cu perdelele la gata. In afara de prelucrarea materialelor in sine , noi punem mare accent si pe rezistenta sistemelor de prindere, pentru ca degeaba ai o perdea frumoasa, daca galeria iti iese din perete, precum si pe utilitatea si practibilitatea perdelelor, pentru ca oamenii ajung sa si locuiasca in casele unde noi punem perdelele si acestea trebuie sa fie cat mai usor de uilizat”
In afara de lucrarile terminate cu brio, un mare rol in cresterea noastra pe piata l-a constituit realizarea pozelor cu lucrarile terminate si postarea acestora pe diferite retele de socializare, acolo de unde ne-au venit si ne vin mare parte dintre clientii nostri, de aceea, si pe acest site web vom face tot timpul referinta la pagina noastra de Facebook.
Din 2015, Lumea Perdelelor a devenit si importator si distribuitor national de perdele, draperii si rejansa, la inceput cu colectiile Lilium si Winbrella, apoi Advantage, Carlinne si Bezmez, iar din acest an Elenor.

Un mare avantaj pe care l-am avut cand am inceput distributia a fost faptul ca la randul meu aveam magazin si stiam cum este sa lucrezi cu clientii finali, fiind astfel mai usor sa stii unde sa pun accentul in colaborarea cu magazinele de perdele carora le vindem perdele din colectiile noastre.
In acesti ani am reusit sa creem o retea de peste 120 de magazine din Romania carora le vindem produsele noastre, fiind nu doar un furnizor ,ci un colaborator, cautand mereu sa si ajut magazinele cand au nevoie, si urmarind nu doar sa vand un material, ci un “pachet”, care sa ajute la cresterea de o seama a amandurora pe piata.

Produse

Lumea perdelelor | Perdele, draperii si altele

Accesorii

Accesorii

An irresistible range of decorative home accessories so brighten up your home

Perdele

Perdele

Vei gasi la noi perdele caltative, intr-o gama larga de modele si culori.

Jaluzele

Jaluzele

Folosim materiale calitative, alege cu incredere sa cumperi produsele noastre

Call Now Button