Ai nevoie de consultanta?

Lasa-ne un mesaj, iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

  Servicii

  Jaluzele in diverse culori si modele

  Jaluzelele verticale sunt o necesitate pentru caminul tau cat si pentru birou, reprezentand un produs complex care se poate adapta in functie de preferinte datorita gamei sortimentale variate de materiale textile si culori. Le putem confectiona pe diverse marimi, astfel, oricare ar fi dimensiunea ferestrei dumneavoastra, jaluzelele se vor adapta dupa caz.

  Adăugați finisajul perfect oricărei camere cu jaluzelele noastre. Jaluzelele sunt un mod uimitor și elegant de a completa aspectul general al unei camere.

  Ce oferim?

  • Jaluzele la comanda
  • Gama largă de țesături
  • Sisteme de prindere si accesorii

  Calitate superioara

  Folosim materiale calitative, alege cu incredere sa cumperi produsele noastre. Jaluzele interioare aduc cu sine si un set de beneficii, printre care se numara: design-ul modern, simplitatea de montaj si folosire, eficienta controlului luminii, etc.

  Consultanta gratuita

  Va oferim consultanta pentru a acoperi toate nevoile in scopul gasirii jaluzelelor perfecte, de la decor interior și idei de țesături până la șine, funcționalitate, potrivire și buget. Sunați-ne la 0742.079.450 acum, sau trimiteti-ne un mail prin intermediul formularului de contact.

  Call Now Button